Het Odensehuis laat zien dat mensen met dementie er gewoon bij horen.

 


DVD Walcheren


15-01-2014

15-1-2014

Rondje Walcheren, film over Walcherse dorpen van 1830-1940 gepresenteerd door een van de deelnemers. Met 15 personen genotenvan deze film met prachtige klederdrachten, boerenleven, van Biggekerke naar Zoutelande en Meliskerke, Even pauze voor de Zeeuwse proeverijen, zoals Zeeuws genot, boluslikeur, bessenlikeur, bramen en bessenjam, Zeeuwse galetten,babbelaars en chocola maakt het tot een Walcherse Hightea. Van Westkapelle gaan we naar Aagtekerke. De laatste in de rij is Domburg. De andere dorpen komen later in het jaar aan bod.

Reacties:
Leuk en interessant om die geschiedenis te horen Heel interessant, erg leuk, gezellig en al dat lekkers ik heb genoten, prima, ik vond het prachtig.Ga naar het overzicht


Deel deze pagina

 

Ervaringen van onze deelnemers

"We zijn allemaal verschillend. Maar in het Odensehuis zijn we met elkaar verbonden. Wij hoeven ons niet groot te houden en te verbergen wat we niet meer kunnen.”

"Hier kunnen we ons zelf zijn."

"Ik houd van wandelen maar ook van dingen samen doen. Naar een museum gaan bijvoorbeeld.”

"In het Odensehuis ontmoet ik mensen met wie ik kan praten en iets kan ondernemen.”

"Wij weten wat het is om op jonge leeftijd dementie te krijgen. Als je moet stoppen met werken wordt je wereld ineens erg klein. Gelukkig hebben we veel nieuwe vrienden gekregen in het Odensehuis en doen we samen nuttige en leuke dingen."